POZNAJ NASZE MENU
Ryby i owoce morza
Ryby to specjalność tego regionu - bogate w składniki odżywcze oraz przyrządzane z pasją.
Ryby
			Śledź w śmietanie (220g) | 
			
			39 zł | 
		
| z jabłkiem, ogórkiem kiszonym i cebulką, podane z pieczonym ziemniakiem w całości | 
			Filet z dorsza atlantyckiego w parmezanowej panierce lub saute (170g) | 
			
			58 zł | 
		
| podany na sosie chrzanowym z fasolką szparagową i pieczonymi batatami | 
			Płat pstrąga “Zagórzańskiego” z pieca (500g) | 
			
			59 zł | 
		
| marynowany w ziołach ogrodowych, podany z sałatką vinegrette i chrupiącymi cząstkami ziemniaków | 
			Filet sandacza z patelni lub z pieca (170g) | 
			
			58 zł | 
		
| podany na sosie holenderskim ze szparagami z opiekanymi ziemniaczkami i vinegrette . | 
Owoce morza
			Scampi z orietntalną nutą na ostro lub łagodnie | 
			
			54 zł | 
		
| czyli krewetki królewskie, aromatyzowane brandy z porem i selerem naciowym podane z ryżem jaśminowym | 
Zapraszamy serdecznie
Poniedziałek-Czwartek: 1200-2000 / Piątek-Niedziela: 1200-2100
.png)
.png)
            .png)
.png)